Over Templari

Onze Italiaanse partner Templari Snc, opgericht in 2006, ontwikkelt en vervaardigt hoogwaardige warmtepompen voor een maximaal comfort. Templari wil hiermee de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen en de opwarming van onze planeet reduceren.

Templari produceert warmtepompen welke geschikt zijn voor zowel de commerciële als de industriële markt. Continue investering in research en technologische ontwikkelingen resulteert in duurzame en ecologisch verantwoorde warmtepompen tegen een uitstekend prijs-kwaliteitsniveau.

De Templari Kita productlijn bestaat uit een reeks warmtepompen die stoominjectie samenvoegt met een nieuwe inverter technologie, als eerste in de gehele Europese markt met dit unieke concept. Het Zwitserse WPZ-certificatencentrum beloonde de prestaties van de Kita productlijn dan ook met het EHPA (European Heat Pump Association) certificaat met baanbrekende COP- en SCOP-testresultaten.

Kusters Technische Handelsonderneming (THO) werkt samen met Templari sinds eind 2019. De kwalitatief hoogwaardige warmtepompen passen uitstekend in het productportfolio van Kusters THO waarmee wij streven naar een zo duurzaam mogelijk binnenklimaat voor zowel de commerciële als de industriële markt.

 

Kusters THO, uw betrouwbare partner in duurzaam koelen en verwarmen.

Ook een warmtepomp van Templari?

Neem contact op met onze accountmanager of bekijk onze catalogus

Kusters THO

Laurens Janszoon Costerstraat 4
5916 PS  VENLO
Nederland

+31 (0)77 354 03 41
info@templari.nl