Industrieel gebruik

Ons assortiment voor een comfortabel leefklimaat

Kita HR

De Kita HR warmtepomp, met lucht-water technologie, verkrijgbaar in monoblock- en splitversie, is de stijlvolste en stilste warmtepomp uit ons Templari assortiment. Deze warmtepomp combineert technologie met design en is geschikt voor plaatsing in elke mogelijke leefomgeving. De ventilator is geplaatst in het bovenste deel van de warmtepomp waardoor het geluid van de luchtverplaatsing wordt geminimaliseerd. Het lage geluidsniveau zorgt voor een optimaal gebruikscomfort.

De Kita HR warmtepomp is verkrijgbaar in 4 verschillende modellen. Optioneel is de Kita HR warmtepomp uit te breiden met een House Climate Control (HCC)-kit.

Kita L

De Kita L warmtepompen met lucht-water technologie, verkrijgbaar in monoblock en split uitvoering, kenmerken zich door zijn unieke scroll inverter compressor met vloeistof injectie voor een hoge efficiëntie. Onze 7 Kita L modellen zijn optioneel verkrijgbaar met een 7” touch paneel (House Climate Control) voor het beheer van de Kita L warmtepomp.

Voordeel van het House Climate Control touch paneel is de integratiemogelijkheid in een gebouw beheer systeem voor energiebesparing en verhoogd comfort welke op afstand kan worden bediend.

Kita Air

De Kita Air warmtepomp met lucht-lucht technologie, verkrijgbaar in splituitvoering, is uitermate geschikt voor grote (bedrijfs)ruimtes en agrarische toepassingen zoals een kas. De Kita Air modellen functioneren buiten het hydraulische circuit om waardoor een eenvoudige en snelle installatie tussen de binnen- en buitenunit kan worden gerealiseerd. De hoge luchtverplaatsingscapaciteit van de Kita Air warmtepomp levert een aangenaam binnenklimaat op.

De Kita Air warmtepomp is verkrijgbaar in 3 verschillende modellen. Optioneel is de Kita Air uit te breiden met een House Climate Control (HCC)-kit.

House Climate Control

De House Climate Control (HCC)-kit is een optioneel 7” K-touch besturingspaneel voor verhoging van het gebruikerscomfort en extra energiebesparing van uw Templari warmtepomp. De HCC-kit beheert en bestuurt alle functies van uw Kita warmtepomp zoals verwarmen, koelen, ontvochtigen en de productie van sanitair warm water in een gebouw beheersysteem.

Ook een warmtepomp van Templari?

Neem contact op met onze accountmanager of bekijk onze catalogus

Kusters THO

Laurens Janszoon Costerstraat 4
5916 PS  VENLO
Nederland

+31 (0)77 354 03 41
info@templari.nl