Commercieel gebruik

Ons assortiment voor een comfortabel leefklimaat

Kita S

De Kita S warmtepomp met lucht-water technologie, verkrijgbaar in monoblock- en splitversie, is het meest compacte model uit ons Templari assortiment. De Kita S is uitgevoerd in een enkel- en driefasenuitvoering. De Twin Rotary Inverter compressor produceert warm, koud en huishoudelijk warm water op hoge temperatuur. 

De Kita S warmtepomp onderscheidt zich ten opzichte van andere warmtepompen doordat deze zelfstandig opereert zonder tussenkomst van een bestaande boiler of elektrische verwarming. Dit levert een hoge mate van energiebesparing op. Deze warmtepomp is verkrijgbaar in 6 verschillende modellen. Optioneel is de Kita S warmtepomp uit te breiden met een House Climate Control (HCC)-kit.

Kita Mi

De Kita Mi warmtepomp met lucht-water technologie, verkrijgbaar in monoblock- en splituitvoering, is uitermate geschikt voor middelgrote tot grote commerciële ruimtes. Deze warmtepomp is uitgevoerd in een enkel- en driefasenuitvoering. De scroll inverter compressor met vloeistof injectie verwarmt, verkoelt en levert warm water in een hoge temperatuur.

De Kita Mi warmtepomp onderscheidt zich doordat deze zelfstandig operereert zonder tussenkomst van een bestaande boiler of elektrische verwarming. Dit levert een grote mate van energiebesparing op. De Kita Mi warmtepomp is verkrijgbaar in 6 verschillende modellen. Optioneel is de Kita Mi warmtepomp uit te breiden met een House Climate Control (HCC)-kit.

House Climate Control

De House Climate Control (HCC)-kit is een optioneel 7” K-touch besturingspaneel voor verhoging van het gebruikerscomfort en extra energiebesparing van uw Templari warmtepomp. De HCC-kit beheert en bestuurt alle functies van uw Kita warmtepomp zoals verwarmen, koelen, ontvochtigen en de productie van sanitair warm water in een gebouw beheersysteem.

Ook een warmtepomp van Templari?

Neem contact op met onze accountmanager of bekijk onze catalogus

Kusters THO

Laurens Janszoon Costerstraat 4
5916 PS  VENLO
Nederland

+31 (0)77 354 03 41
info@templari.nl